Wat onze leden zeggen

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

The Wave Almere is een sportschool waar je misschien wat meer betaald dan bij een budget-gym, maar wat je ervoor terugkrijgt is ongeëvenaarde service gericht op je eigen eisen en wensen. Bij ons trainen allerlei soorten mensen van allerlei fitness-niveau’s en val alle leeftijden. Je voelt je niet bekeken en je hebt ook niet het idee dat je in een steroidenboerderij beland bent. Echt, je hoeft je niet te schamen. Kom eens langs en zie het zelf. Juist het feit dat we ietsje duurder zijn zorgt ervoor dat er geen opgeschoten jongeren bij ons trainen en dat de leeftijd ietsje hoger ligt. Mensen die bij ons trainen nemen het serieus en zijn bereid om iets meer te betalen voor een rustige, professionele omgeving waar de instructeurs je kennen en je proactief bijstaan.

Maar wil jij gewoon met rust gelaten worden? Dan zullen we dat respecteren, want soms kom je gewoon je doen wat je moet doen en heb je geen zin in de rest. Snappen wij ook.

Hieronder wat meningen van mensen die soms lang en soms pas kort bij ons trainen. Wil je het zelf een keertje meemaken? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

 • Een sportschema op maat, met zorg samengesteld.

  Een sportschema op maat, met zorg samengesteld.

  Ik had wel eerder van The Wave gehoord, maar ik dacht:”Dat zal er wel weer één zijn zoals alle andere waar ergeen persoonlijke aandacht is als je eenmaal echt lid bent”. Een aantal lessen en gesprekken met Mike (Theewis, eigenaar -red) verder, wist ik dat The Wave helemaal bij mij paste. Een sportschema helemaal op maat voor mij, met zorg samengesteld en hulp bij mijn voeding. Dat plus de bezoekers -jong en oud- zijn zo leuk samen dat ik al weer veel nieuwe vrienden heb gemaakt. The Wave is er voor jou op alle fronten, zelfs als je een beperking hebt.

  Danielle Resida

  studente
 • De begeleiding is geweldig!

  Ik train voor een gezond en sterk lichaam en doe dit bij The Wave omdat ik veel baat heb bij de persoonlijke manier van begeleiding. De instructeurs hebben veel geduld en staan altijd voor je klaar om iets uit te leggen of om je te stimuleren om ervoor te gaan. Doe net als ik, kom bij The Wave and let’s go for it!

  Caroll

 • Jarenlang lid, met een reden!

  Jarenlang lid, met een reden!

  Ik ben al jarenlang lid van The Wave. Wat mij vooral aanspreekt bij deze sportschool is de persoonlijke benadering en begeleiding, het afwisselende programma en de goede sfeer. Je kunt individueel sporten met een op maat gemaakt programma voor kracht- en cardiotraining. Daarnaast worden er, zowel binnen als buiten, groepstrainingen georganiseerd, zoals FIT30 (circuit), work-out-of-the-day of bootcamp. Op deze manier word je gestimuleerd je grenzen te verleggen. Bovendien leer je veel mensen kennen. Bij The Wave geen anonimiteit. De medewerkers kennen je bij naam!

  Mark Kommers

  Jarenlang lid
 • Iedere 3 weken evalueren en aanpassen!

  Iedere 3 weken evalueren en aanpassen!

  The Wave is geen sportschool waar je opgaat in de massa. De mensen bij de receptie en de instructeurs kennen je bij naam. Ik ben ook blij met de diversiteit aan activiteiten die The Wave biedt. Het begeleidingsprogramma vind ik erg prettig. Iedere 3 weken heb je een evalueringsgesprek om te bepalen of je persoonlijke programma naar wens is, wat je resultaten zijn en wat er veranderd kan/moet worden. Als ik mijn ervaringen bij andere sportscholen afweeg tegen die bij de The Wave dan is er maar één conclusie mogelijk: The Wave is the BEST!

  Rob Boeve

  Gezelligheidsdier!