Schoonheidsspecialist

Na 3 jaar een praktijk aan huis te hebben gehad, ben ik ontzettend blij met de samenwerking van Sport en Healthclub TheWave . Ons gezamenlijke doel is het lichaam van binnen en buiten gezond te krijgen. Als het lichaam van binnen gezond is, zal dit direct aan de buitenkant te zien zijn. Van veel huidaandoeningen is de oorzaak in het lichaam te vinden. Eerst het huis schoon en dan werken aan het uiterlijk.

Huidproblemen zijn er in alle soorten en maten. Zij kunnen behoorlijk storend zijn en kunnen uw uitstraling flink beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan rimpels, pigmentvlekken, couperose, acne, en littekens.

Sharita Fakiera vult de ruimte tussen reguliere huidverzorging en drastische ingrepen en kan uw huid op verschillende manieren verbeteren. Om precies te weten van welke behandeling of kuur uw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar uw wensen. Hierna wordt samen met u een behandelplan opgesteld en uw huidverzorging voor thuis daar waar nodig is aangepast.

Sharita Fakiera is een gekwalificeerde huidspecialist. Zij heeft opleidingen in Nederland en Singapore genoten. Daarnaast heeft zij tijdens haar 22 jaar werkervaring in Nederland, Singapore, Miami en Milaan opgedaan. Uiteraard maakt zij gebruik van de nieuwste high-tech behandeltechnieken, professionele apparatuur en hoogwaardige producten. Huidherstel en daadwerkelijke verbetering van uw huidconditie is daarom gegarandeerd.

Schoonheidsstudio Almere werkt samen met gerenommeerde cosmetische klinieken. Wanneer nodig, wordt u doorverwezen naar de Kliniek, welke het beste bij uw wensen past.