Kennis is kracht

Get ready for the Beach!

Nog maar een paar maanden en dan is het weer zomer!

De dikke truien, lange broeken en andere verhullende kleding kunnen weer de kast in en het wordt weer tijd voor de zwembroeken en bikini’s. De vraag is of jij dit jaar vol zelfvertrouwen over het strand zal lopen of dat je toch liever in je achtertuin gaat zonnen.

Met een dieet alleen red je het niet. Om echt een ‘strak’lichaam te krijgen zal je echt aan de slag moeten. En dat is niet makkelijk…maar met onze hulp werk je zo efficiënt en snel mogelijk aan het lichaam van je dromen. Wij realiseren ons dat elk dieet dat nu populair is dezelfde (loze)beloftes doet, maar geloof mij, het werkt echt niet zo makkelijk. Het enige wat je kan doen is het zo makkelijk mogelijk maken, en dan zal het pas werken. Bewijs? Kijk maar gewoon naar onze leden! In 3 maanden tijd is Trudie bijna 15 kilo afgevallen, in 2 maanden tijd is Wouter 12 kilo afgevallen en Marcel in 3 maanden 16 kilo. En zonder honger, een futloos gevoel of ingewikkelde en radicale veranderingen in hun levensstijl.

Het beachbody programma duurt 3 maanden en je krijgt een voedingsadvies en een uitgebreid trainingsprogramma + begeleiding. Als je je nu aanmeldt mag je zelfs gratis meedoen met onze 10 daagse Sugar Detox waarin je op een gezonde(re) manier met suiker om leert gaan. Dit alles voor een totaalprijs van slechts 135 euro! 

Wat houd je nog tegen om je buik platter, je billen ronder en je zelfvertrouwen hoger te krijgen? Stop met twijfelen en schrijf je nu in!

Als extra motivatie wil ik je ook nog €30 teruggeven als je minimaal 6 kilo verliest. En ik weet zeker dat dit erg makkelijk is bij ons, dus aan de slag!

1 Reactie

  1. Mirjam van der Hoek

    Een super programma! Ik bel straks even om mij aan te melden. Top!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>